Summum

Summum

Wij geloven in de kracht van stijl, en tijdens dit toffe mode-event hebben we onze passie tot leven mogen brengen. 

SUMMUM bestaat dit jaar 25 jaar en om dit te vieren hosten zij een event, naast de gebruikelijke stand tijdens de Modefabriek juli 2023. Beide locaties gaven een exclusieve showcase van de nieuwste collectie weer. 

Met een Mediterraanse vibe stijlden we het event om een symbiose te ontwikkelen tussen de campagne en de Modefabriek locaties. Een leuke touch was dat we de genodigden een expositie gevoel wilden geven en op die manier brachten we Summum’s modevisie tot leven. Dansende modellen betoverden het publiek met elke stap, waardoor de collectie volledig tot haar recht kwam en op een creatieve manier werd getoond. Mode is niet alleen wat je draagt, het is een expressie van wie je bent. En laten wij bij TE LEUK EVENTDESIGN nou net de kunst van zelfexpressie hebben geperfectioneerd. 

We hebben genoten van deze té leuke samenwerking!

@teleukeventdesign

On Instagram
Follow Us