Nog geen idee wat je precies wilt neerzetten of nodig hebt?

Bij ons is bijna niks onmogelijk en we denken graag met je mee voor een uniek concept helemaal op maat gecreëerd.

Het organiseren, designen, bouwen, stylen en plannen van jouw evenement van A tot Z. Of dit nu gaat om een babyshower, een kerstborrel of een groot festival?

let's do it !

Wij creëren bij elk event een kloppend plaatje met onze styling. Vaak wordt vergeten dat de styling zorgt voor een nog mooiere belevenis aan een evenement. Wij zorgen er daarom voor dat jouw bezoeker je event niet zo snel vergeet! Wij gaan tot in de kleinste details in op de styling.

Wil je een chique diner? Check!
Een festival sfeer tijden je bedrijfsborrel? Check!
Alles in het roze tijdens je boeklancering? Check!
Van discoballen tot stoer meubilair,

we've got it!

Van een weekend-festival voor al je werknemers, zakelijke netwerkborrels, hippe lanceringen tot kerstborrels: 

WE WILL MAKE IT FUN, PROMISED.

Het designen van jouw evenement. Van een grafische vormgeving (alle branding en signing), een 3D-plattegrond, unieke verhuurmaterialen, op maat gemaakt decor, merkactivatie, moodboards en het totale plaatje uitdenken? 

yes, graag!

Wij denken graag met je mee over het ontwerpen, designen en bouwen van de perfecte stand voor je merk of bedrijf. 

Ook zijn wij in te schakelen voor het ontwerpen, bouwen en creëren van producties voor TV decors of bijvoorbeeld TV, concert- en theaterpodium. 

Zoek jij een setdresser voor een studioprogramma/commercial/film/serie of een ander tof initiatief? Wij hebben een groot magazijn vol toffe props en wat we niet hebben, maken we zelf!


READY, SET, GO.

Wij verhuren onze eigen stretchtenten, ivory tenten en onze transparante kassen in verschillende formaten! Deze tenten zijn op bijna iedere locatie op te zetten. Met deze bijzondere tenten creëren we in één keer een fantastische sfeer voor je evenement.

Ben je op zoek naar een concept voor een videoclip, soclal video's, branding photography of een ander concept? Wij zijn graag de art department voor mooie merken en partijen. We maken decor op maat in onze werkplaats en zorgen voor het kloppende concept.

we will make it work!

Wist je dat bijna al het artwork bij events en concepten door onze eigen designers is gemaakt? Huisstijlen tot leven brengen, online communicatie vertalen naar offline uitingen die spannend, anders en uniek zijn. Wij hebben een rijke design-ervaring in huis en kennen de nieuwste print-technologien om jouw ideeen tot leven te brengen

Onze toppers van TELEUKTEAM zijn bij tv-programma's, events en shoots ook aanwezig als producer, productie-assistent en sitecrew. Heb je een team nodig om jouw event/tv-productie te ondersteunen? Vraag eens naar de mogelijkheden!

Ben je bezig met een toffe merkactivatie en kom je er niet helemaal uit qua concept? Onze creatieve team denkt graag met je mee! Hoe vertalen we een beeld uit jouw hoofd naar de werkelijkheid? Waar liggen de grenzen? Bij ons is (bijna) niets onmogelijk!

In 2021 verzorgden wij de project inrichting bij Het Wylde Pad, een mooi initiatief van influencers Martijn Manschot, Willem van Sas en de Huismuts. Een mooi voorbeeld van een project dat wij van A tot Z mochten begeleiden: incl. verbouwing, plan voor buiten- en binnen en een stuk inrichting en inkoop.