Nog geen idee wat je precies wilt neerzetten of nodig hebt?

Bij ons is bijna niks onmogelijk en we denken graag met je mee voor een uniek concept helemaal op maat gecreëerd.

Het organiseren, designen, bouwen, stylen en plannen van jouw evenement van A tot Z. Of dit nu gaat om een babyshower, een kerstborrel of een groot festival?

let's do it !

Wij creëren bij elk event een kloppend plaatje met onze styling. Vaak wordt vergeten dat de styling zorgt voor een nog mooiere belevenis aan een evenement. Wij zorgen er daarom voor dat jouw bezoeker je event niet zo snel vergeet! Wij gaan tot in de kleinste details in op de styling.

Wil je een chique diner? Check!
Een festival sfeer tijden je bedrijfsborrel? Check!
Alles in het roze tijdens je boeklancering? Check!
Van discoballen tot stoer meubilair,

we've got it!

Van een weekend-festival voor al je werknemers, zakelijke netwerkborrels, hippe lanceringen tot kerstborrels: 

WE WILL MAKE IT FUN, PROMISED.

Het designen van jouw evenement. Van een grafische vormgeving (alle branding en signing), een 3D-plattegrond, unieke verhuurmaterialen, op maat gemaakt decor, merkactivatie, moodboards en het totale plaatje uitdenken? 

yes, graag!

Wij denken graag met je mee over het ontwerpen, designen en bouwen van de perfecte stand voor je merk of bedrijf. 

Ook zijn wij in te schakelen voor het ontwerpen, bouwen en creëren van producties voor TV decors of bijvoorbeeld TV, concert- en theaterpodium. 

Wij verhuren onze eigen stretchtenten, ivory tenten en onze transparante kassen in verschillende formaten! Deze tenten zijn op bijna iedere locatie op te zetten. Met deze bijzondere tenten creëren we in één keer een fantastische sfeer voor je evenement.

Weet je al wat je nodig hebt en wil je alleen meubilair en styling huren? Dat kan ook!

Van stoere barren, tafels, stoelen, banken, tapijten tot custom made meubilair en materialen; we hebben alles zelf in huis. Het is ook mogelijk om datgeen wat je huurt door ons te laten bouwen en stylen. 

we will make it work!