Ateljé

Ateljé

Ken je dat MEGA enthousiaste gevoel wanneer je gewoon aan alles voelt dat je helemaal op één lijn ligt met iemand? Dat hadden wij met Yara Michels en haar ge-wel-dige team van Ateljé. Tijdens ons eerste telefoongesprek klikte het meteen en alles wat daarna volgde werd nog leuker, creatiever en enthousiaster. Wij zijn onwijs blij (zeg maar gerust: excited!) dat TE LEUK TEAM mocht meedenken in het concept, de productie en uitvoering van DE pop-up store van Ateljé.

We maakten meubilair op maat en helemaal passend in het concept, maar ook zodat het door de deur kon (wel zo handig), qua kleur helemaal klopte en waarbij we iets extra unieks konden afleveren. We hebben ervoor gezorgd dat we geen detail misten (denk aan spatschermen op de balie of neon-verlichting in de etalage). 

Videografie & fotografie: Dare Media | Vlog: Yara Michels

@teleukeventdesign

On Instagram
Follow Us