Wij werken met het allerleukste team,
namelijk: TELEUKTEAM.
Let’s meet !

ESTHER is de leading lady van TE LEUK EVENT DESIGN en TE LEUK TROUWEN. Zij bereidt jullie event tot in de puntjes voor. Ze heeft het liefst één op één gesprekken met bruidsparen of zakelijke relaties, waarin alle facetten van het project doorlopen worden. Zij maakt iedereen enthousiast met geweldige concepten! Esther heeft weinig vrije tijd, maar is dan ook heel blij met haar werk. Als ze toch eens vrij is, kijkt ze films, speelt ze Uno met vrienden bij een hip koffietentje of drinkt een wijntje met vriendinnen. Daarnaast kletst ze veel met Tim over creatieve toekomstdromen terwijl ze hiken samen in de bergen van Oostenrijk.

TIM is de sterke technische man en directeur van TE LEUK EVENT DESIGN en TELEUKTROUWEN. Met zijn evenementen-achtergrond kan Tim jullie bruiloft of event op alle fronten mogelijk maken; van het veilig bouwen van tenten tot het aansluiten van barren, wc-units, geluidsinstallaties en toffe zelfbedachte constructies. Daarnaast is Tim verantwoordelijk voor het bedenken en technisch uitvoeren van alle concepten.

ROBIN is onze vrolijke conceptontwikkelaar van bruiloften en events. Zij voert gesprekken met bruidsparen en zakelijke relaties, is styliste en eventmanager. De kans is dus groot dat ze aanwezig is op jullie event of trouwdag met een grote glimlach en een grote dosis zelfspot. Als Robin niet werkt, gaat ze het liefst aan de slag met haar Instagram en blog, biertjes drinken en dansjes doen in Tivoli Vredenburg, reizen of naar festivals. 

CELINE is onze creatieve allround-ontwerper en zit 3 dagen per week bij ons op kantoor. Van onze website(s) tot onze gepersonaliseerde welkomstborden: Celine ontwerpt en maakt het allemaal! Ze heeft een opleiding tot interieur styliste gedaan, is getrouwd met een hele leuke man en in haar vrije tijd kijkt ze het liefst fulltime Netflix en films (en ja, Celine kent echt bijna alles!)

Ook al is ze er alleen op dinsdag, INGE is fantastisch! Niet alleen met cijfers, ook houdt ze onze administratie op orde en voorziet ons van een gestructureerde planning en veel gezelligheid tijdens de pauzes. 

Onze goedlachse RUBEN zorgt ervoor dat elke zware klus draagbaar wordt. Ruben bereidt alle bruiloften en evenementen goed voor, pakt jullie spullen netjes in, bouwt jullie bruiloft of evenement, maar zorgt ook dat het weer netjes terugkomt. In zijn vrije tijd stookt Ruben graag een fikkie en drinkt een goede whisky.

Onze alles-kunner: van meubelmaker, eventbouwer, maar ook ons vaste-barhoofd tijdens de huwelijken. Al ruim 3 jaar is TIMON een van onze te-leuke-toppers, met Timon kun je altijd lachen! In zijn vrije tijd drinkt Timon graag een biertje (of wat meer) en tijdens jullie huwelijk tapt hij graag de biertjes. Het kan maar zo zijn dat je onze goedlachse Timon tegenkomt op een door ons gestyled & georganiseerd feestje met een zelfgetapt biertje achter zijn zelfgemaakte bar!

KIRSTEN is onze te-leuk office hero! Kirsten zorgt ervoor dat onze telefoon altijd wordt opgenomen, de offertes worden voorbereid, dat onze agenda altijd klopt, alle afspraken worden ingepland, voorbereid en geregeld; ohyeah! In haar vrije tijd knuffelt ze graag met haar (te-lieve) hond Lewis, heeft airfryer-thursday's in het leven geroepen, kan ze avonden lang Netflixen op de bank en werkt in haar overige uren nog samen met haar vriend aan het bedrijf Kunst in Kaart. Wat moesten we ooit als TELEUKTEAM zonder haar!

Onze event-assistente en vormgeefster-assistente; yes, Stephanie kan het allemaal! Naast het ondersteunen bij de events en huwelijken is STEPHANIE een van onze grafische-te-leuke-toppers. Van 3D ontwerpen tot de huisstijl aanpassen en bestanden drukwerkklaar maken, van styling uitvoeren tot uren toeren en in onze grote bakwagens rijden, deze stoere chick hebben we er graag bij. Stephanie gaat in haar vrije tijd graag winkelen met vriendinnen, foto’s maken of thuis in haar eigen kantoor aan de slag. Met Stephanie is het altijd FUN!

Bij onze events worden we bijgestaan door de allerleukste (tijdelijke) krachten en freelancers, denk aan timmermannen en eventbouwers.
Deel uitmaken van dit team? Wij voegen je graag toe in onze worklist.

Jasmijn versterkt ons voor een half jaar als stagiaire. Ze ondersteunt de eventmanagers en stylisten en leert dagelijks dingen bij over Media & Vormgeving en eventstyling.
Ook stagiaire worden? Wij zoeken stagiaires met een opleiding-achtergrond op Grafische Vormgeving, Media, Eventmanagement, Logistiek en Transport, Medewerkers Evenementen.
Mail robin@teleuktrouwen.nl om erachter te komen of er nog plek is voor jou!