EVENTDESIGN

EVENTPRODUCTIE

EVENTSTYLING

Ons team bestaat uit een aantal enthousiaste jonge mensen uit verschillende sectoren van de evenementenwereld. Met ons team van een ruimtelijke vormgeefster, grafische vormgeefster, decorbouwers en timmermannen, technische ontwikkelaars en conceptontwerpers ontwerpen wij het design van een event. Wij kunnen verschillende facetten van een event belichten door onze inhouse-kennis en materialen.

 

In onze werkplaats en kantoor in Soest ontmoeten wij graag onze opdrachtgevers om een event vorm te geven van de grafische vormgeving van een uitnodiging of website, tot 3D-plattegronden, unieke verhuurmaterialen, op maat gemaakt decor, branding, merkactivatie en concepten.

 

Laat je aansteken door ons enthousiasme! We vinden ons werk erg leuk, stralen dat ook uit en genieten van de uitdagingen en de creatieve oplossingen. Teamspirit is erg belangrijk voor ons en wij hopen dat ook te laten zien in onze werkzaamheden.

Van een concept tot een passend event, inclusief toffe styling, verwerkt in een productieplan, voor elke planning en budget.

 

Samen met ons team creëren wij het passende design voor uw event. Van de brainstorm tot pre-productie, draaiboek, productie en nazorg, kunnen wij u de zorg van een event uit handen nemen. Een gedeelte of de totale productie, in overleg is veel bij ons mogelijk.

Door onze verscheidenheid aan verhuurmateriaal en onze creatieve stylistes creëren wij bij elk event een compleet passend plaatje. Eigentijds, verrassend en hip zijn onze eventstyling-opdrachten. Wij proberen een beeld neer te zetten waar men zich meteen thuis voelt. Wij denken tot in detail mee met onze opdrachtgever en lopen net even die extra mijl om het event persoonlijk en uniek neer te zetten. Van events met 10.000 gasten tot intieme kampvuur settings met 10 gasten, met onze verhuurmaterialen kunnen wij telkens een unieke beleving neerzetten.

 

Opdrachtgevers waar de afgelopen jaren voor hebben mogen werken zijn Open Doors – diverse concepten op beurzen en totale aankleding en inrichting Open Doors Dag 2016, EO – presentatie nieuwe huisstijl EVA en diverse stands op beurzen, diverse awardshows, de vernieuwde Love en Marriage 2016/2017 en nog veel meer events.

 

TELEUKEVENTDESIGN creëert en produceert materialen, decor en props voor events op elke gewenste locatie.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om zo hét event neer te zetten wat u voor ogen heeft.

 

Copyright TELEUKEVENTDESIGN © All Rights Reserved