DECOR EN STANDBOUW

Al meerdere jaren bouwt TELEUKEVENTDESIGN standbouw voor beurzen en evenementen. Vanuit onze werkplaats in Soest creëren wij de meest uiteenlopende producten; van custom made standbouw tot serie matig beursmeubilair. Onze passie voor werken met hout is terug te zien in onze producten. Wij staan bekend om onze hedendaagse hippe standbouw. Alles wat niet standaard is, zien wij als een uitdaging.

 

Daarnaast zijn wij leverancier van decor en props voor tv, films en commercials. Met een loods vol uiteenlopende producten kunnen wij diverse materialen in grote hoeveelheden leveren zoals vintage en retro meubilair, meer dan 8 verschillende soorten stoelen, TELEUKEVENTDESIGN

stretchtenten, meters prikkabel en onze eigen gemaakte lichtletters. Van een perzisch tapijt tot een omgebouwde hippe houten bar.

 

Opdrachtgevers waar we de afgelopen jaren voor hebben mogen werken zijn Love & Marriage – custom made en seriematige standmeubilair, Engaged – custom standwanden en presentatiemateriaal, EO – custom made standbouw voor diverse beurzen en diverse maatwerkproducten voor tv-producties, NPO/Zapp – custom made decorbouw en props. Serious Request – presentatiemateriaal.

 

TELEUKEVENTDESIGN creëert en produceert materialen, decor en props voor events op elke gewenste locatie.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om zo hét event neer te zetten wat u voor ogen heeft.

 

Copyright TELEUKEVENTDESIGN © All Rights Reserved