BEDRIJFSEVENEMENTEN

Organiseert u een bedrijfsfeest of een borrel? Wilt u graag een product presenteren? Snel en passend bij uw budget kunnen wij voor u een evenement verzorgen wat uw personeel verrast

 

Foodtruck concepten op uw eigen parkeerplaats, een geheel festival in de achtertuin van het bedrijf, een pop-up borrel of een geheel indoor food festival in uw eigen loods: met onze eigen concepten en materialen kunnen wij dit voor u verzorgen.

 

In samenwerking met onze eigen cateraar bieden wij u een compleet aanbod met stoer meubilair, keukenmaterialen, hippe TELEUKEVETDESIGN

styling en custom made artikelen met uw logo erop. Van bestickering tot printen op hout, handgekalligrafeerde borden, custom made barren en een verrassende culinaire beleving.

 

Opdrachtgevers waar wij de afgelopen jaren voor mochten werken zijn NRC – kerstborrel in kerststijl, Henkelmans – bedrijfsfeest in festival stijl (in opdracht van Van Eeghem Catering), Philips – productpresentatie (in opdracht van Van Eeghem Catering), TNO – Kerstborrel (in opdracht van Van Eeghem Catering), EVA perspresentatie (EO) en diverse prive feesten in de sfeer van een festival.

 

TELEUKEVENTDESIGN creëert en produceert materialen, decor en props voor events op elke gewenste locatie.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om zo hét event neer te zetten wat u voor ogen heeft.

 

Copyright TELEUKEVENTDESIGN © All Rights Reserved