OVER ONS

Vanuit een achtergrond in de evenementenwereld en de nieuwsgierigheid van hoe evenementen opgebouwd worden uit verschillende elementen, zijn wij deze wereld in gerold. Door onze creativiteit, flexibiliteit en ons nieuwsgierige karakter, is TELEUKEVENTDESIGN ontstaan.

 

In onze werkplaats maken wij al een aantal jaren meubels, winkelinterieur, decorelementen en standbouw in een stoere, hippe stijl. Door onze klussen voor omroepen, grote en kleine bedrijven en tv-productiebedrijven ontstond de behoefte aan een nieuw label. Een label met verfrissende oog voor detail, de blijvende uitdaging om te werken met beperkte budgetten, TELEUKEVENTDESIGN

flexibiliteit in een omgeving die morgen al weer gedateerd kan zijn. Onze materialen en styling hebben een stoer randje, bestaan veelal uit hout en zijn bedacht door onze eigen creatieve afdeling en geproduceerd door onze eigen timmermannen en decorbouwers.

 

Voor de particuliere markt zijn wij bekend onder het label TELEUKTROUWEN. Hierbij bieden wij unieke trouwconcepten aan met onze kenmerkende stretchtenten, stoere styling en flexibiliteit op het gebied van buitenbruiloften. Wij hebben inmiddels meer dan 250 bruiloften mogen draaien en werken samen met een aantal betrouwbare partners.

 

TELEUKEVENTDESIGN creëert en produceert materialen, decor en props voor events op elke gewenste locatie.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om zo hét event neer te zetten wat u voor ogen heeft.

 

Copyright TELEUKEVENTDESIGN © All Rights Reserved