TE LEUK TROUWEN

TELEUKTROUWEN staat voor hippe, unieke bruiloften op elke locatie die jullie wensen.

 

Wij staan voornamelijk bekend om bruiloften op unieke buitenlocaties. Stel je wilt trouwen midden in het bos, de duinen of in de achtertuin; wij bekijken de mogelijkheden samen met jullie! Van vergunningsaanvraag tot en met onbereikbare plekken, wij staan open voor elke uitdaging. Wij brengen de professionaliteit van eventmanagement en styling bij elkaar. Ons doel is een stap vooruit te denken, het onmogelijke mogelijk te maken, voor ieder budget en voor ons het belangrijkste: het bruidspaar rust te geven.

 

Wij willen jullie alle zorgen ontnemen en denken graag mee over ieder detail. Wij staan bekend om een bepaalde stijl die wij graag bij iedere bruiloft een persoonlijke touch willen meegeven. Festival style, bohemien chic, vintage klassiek of barnstyle zijn TELEUKEVENTDESIGN

stijlen die dicht bij ons staan. Maar wij staan open voor elk creatief idee. Wij houden niet van hokjes en gaan echt aan de slag met jullie persoonlijke wensen, zodat jullie bruiloft een afspiegeling zal zijn van jullie eigen persoonlijkheid. Gasten zullen de bruiloft kenmerkend vinden voor jullie!

 

Op onze Facebook of Instagram pagina vindt u foto’s van bruiloften die wij afgelopen jaar mochten verzorgen. Persoonlijk contact in de voorbereiding vinden wij erg belangrijk, het blijft jullie mooiste weddingday!

 

 

LET'S MEET

Bekijk onze website voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend kennismakingsgesprek via

035 - 622 7997 of via info@teleuktrouwen.nl

 

TELEUKEVENTDESIGN creëert en produceert materialen, decor en props voor events op elke gewenste locatie.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om zo hét event neer te zetten wat u voor ogen heeft.

 

Copyright TELEUKEVENTDESIGN © All Rights Reserved